måndag 15 juni 2009

Webbshop Grand Opening...!

Webbshoppen har varit under konstruktion en period och börjar nu närma sig sin Grand opening! Det är många som hört av sig och undrat när den planeras klar, och först nu kan jag fastställa ett datum för denna. Skriv upp den 9:e Januari i kalendern!!!

I webbshoppen kommer ni att få tillgång till de renaste och absolut bästaSuperfoodsen på marknaden!! Exakt vilka det blir är fortfarande en stor hemlighet, men jag kan lova: -Det kommer att bli en uppsjö av dessa. Så, varför inte starta upp det nya året med en mer hälsosam approach som inte bara påverkar din energi och prestation till det bättre, utan även dina relationer till andra! Så, ut med gammalt och in med nytt!!

2009 startas upp med en mer medveten närvaro inom alla områden. Varför inte ta ansvaret själva och bana vår egen väg mot de mål och drömmar vi har? Kosten är bara EN del av många som vi medvetet kan påverka.  Så, in med mer rawfood, greens, superfoods och juices och du kommer garanterat märka en stor skillnad i din energinivå och mentala klarhet!

Vi ses den 9:e,
Aloha!