måndag 15 juni 2009

Trender för 2009

Hej,

Nu börjar vi med stormsteg närma oss revolutionen av rawfood, superfoods och ett helt nytt sätt att tänka, ett högre medvetande, där vi inser att vi MÅSTE börja agera och där vi tar fullt ansvar själva för våra liv och det som händer i det. Det är nog ingen, vid det här laget, som missat den löpeld av Rawfood-recept, artiklar om just detta, ekologi och rättvisemärkt, men även om coaching och det fakta att vi faktiskt är herrar över våra egna tankar och att vi med dessa styr våra liv och drar till oss det som vi lägger fokus på, i diverse Magasin på marknaden. Det är EN sak att förstå detta, och en helt annan att vara I den känslan…detta då känslan kommer att ha en direkt avgörande roll i sanningen av våra tankar.

Det Coola gratis Magazinet People listar de hetaste trenderna just nu och spår de framtida. Listan toppas av just Rawfood och Coaching. En bra mix som kommer att föra mänskligheten till en mer hälsosam, medveten och hållbar livsstil! Detta har varit mitt mål länge och har nu äntligen tagit form. Detta iform av denna webbsajt där även en stor webbshop ligger under produktion och förväntar sin Grand Opening under November månad!
The best food and superfoods ever påverkar åtminstone mig (och många andra) till ett betydligt friskare, kreativare, sexigare, smartare och skönare liv!! Detta på alla områden. Ren mat för en ren kropp och rena tankar, vilket i sin tur kommer att genomsyra vårt sätt att agera mot andra och världen…

Jag vill passa på att tacka för alla fantastiska inlägg, som dessvärre, blev raderade pga en “Spam attack” som drabbade mig under två dagar då filtret öppnade sig. Resultatet blev All deleted! För er som inte fått September månads nyhetsbrev och som önskar det ber jag er maila in till info@rawfood.se så kommer det inom ett par dagar.


“Live Life as it is suppose to - to the fulliest”!