måndag 15 juni 2009

Förvänta dig mer dynamik 2009

God Morgon!

Välkommen till en ny dag av möjligheter och utmaningar! Lika väl som varje dag dör och ger plats till en ny spås 2009 (!) inbringa mer dynamik och förändringar än på länge! Visst kommer det att bli tufft för vissa. Fast som jag nämnt tidigare är Universum alltför smart funtat att det skulle lämna någonting åt slumpen. Ur kriser och nedskärningar föds samtidigt möjligheter och utmaningar - och detta på helt nya nivåer. Kreativiteten ökar och de starkaste når toppen. Snabba cash kommer aldrig att ge långvarig mättnad. Här är det dem som har tänkt till och byggt upp en stabil grund som vinner.

Jag är övertygad om att det blir allt viktigare att se till Helheten för att lyckas framöver. Med helheten menar jag inte bara den girighet som driver många människor i dag på jakt efter dem gröna. Nu kommer vikten av att ha ett balanserat liv, där även den mentala och spirituella aspekten måste få mer utrymme, och där vi vågar kunna lämna ifrån oss för att kunna ta in. NU är det helt plötsligt “inne” att ta hand om sig själv och må bra, liksom det blev en hype för flera år sedan att börja äta mer ekologiskt och värna om miljön - saker som borde ha varit självklara från första början!

Nu infaller den perfekta perioden för att summera året som varit och se om det blev någorlunda som man tänkt sig. Vad blev lyckat? Vad kunde jag ha gjort bättre? Frågor föder svar och i detta fall ge dig underlag för hur du vill att 2009 skall te sig. Fram med anteckningsblocket och skriv ner dina innersta drömmar för vad du skulle vilja uppleva 2009. Stolpa upp dem allihop och tro mig; hjärnan kommer automatiskt att börja söka efter lösningar ;)

Ta tre djupa andetag långt nere i magen och hör dig själv andas liv. Vad vill “the real you” (personen bakom förklädet) få ut av 2009 och livet i övrigt. Nästa år kommer att bjuda på mer dramatik än någonsin så var beredd. Om DU vill få ut det Du vill måste du hela tiden ligga steget före, annars är det lät att någon annan hinner före och banar vägen…

-Kristina