tisdag 16 juni 2009

Vilken Fest!

Oj oj oj, vilken fest det blev igår.

Team Shaktis bankett på Cirkus i Stockholm var galet bra! De lyckades verkligen få till hela känslan av den Indiska kulturen blandat med dess business. Det första vi möttes av när vi äntrade dörrarna var Indier slåendes på trummor och fantastiskt vackra indiska kvinnor som förstärkte tredje ögat på oss med röd färg och vi fick dess typiska halsband på oss. Snacka om att skapa rapport med alla. Det blir en ödmjukare inställning till varandra eftersom vi var där av samma syfte och alla såg plötsligt likadana ut. Häftig känsla när man känner att man liksom är likadana. Vi är ju trots allt ett!

Maten igår var Great och det serverades typisk indisk gryta och raw spagetti med yoghurtsås, bovetebullar, rawfood kex med dip och färsk frukt. Det var supergott - verkligen och jag måste säga att jag även tog lite dessert även om det inte ingick i mitt detox-upplägg Å andra sidan var desserten, som var en smulpaj, gjord på bovete, nötter, havregryn och färska bär med cashewgrädde. Det var bara sååå gott. Kan ni förstå, ingen alkohol alls!!!! Det är grymt!

Idag har jag bara druckit en smoothie och är nu vrålhungrig. Ska köra en detox-drink nu och sedan fixa en härlig sallad att äta.

Ha en härlig eftermiddag!
Aloha!