måndag 15 juni 2009

There is always a way to make things happen...


Hallåj!


Visst känns det skönt att vara tillbaka på jobbet efter en (förhoppningsvis) helt fantastisk och magisk helg!Måndag innebär nya arbetsuppgifter, nya spännande kreativa lösningar, ett flöde, en dynamik och massor med energi i form av glädje, lycka, passion….frustration, motgångar, irritation…Jodå – det är energi det också..;)
Allt som skapar energi är bra, hur vi ser på det och hur/vart vi riktar den är en annan sak…Hur som helst måste vi vara i detta flöde av energier var sig vi vill det eller inte. Vi är delar av någonting större, en universell energi så stark, som flödar genom oss varje dag, varje sekund, här & nu. Om du är tillräckligt lyhörd kommer du att kunna känna det. Positiva sådana: Öppna upp och ta in. Negativa sådana: omge dig av ett skyddande hölje eller rensa luften om så behövs…;)


”Live by Choise, not self protection”

 

Allting blir så mycket enklare då om vi håller luften ren mellan oss, men även inom oss om vi tillåter oss att få ur oss våra tankar och känslor…dvs, DE som behöver komma ut. Jag tillhör de som är övertygad om att nedtryckta känslor, förr eller senare, skapar fysiska symptom. Kanske lättare sådana till en början för att, efter en längre period, när vi tom har lyckats glömma bort vilka de var in the first place, utvecklas att bli större sjukdomar. Jag har sett och hört alldeles för många sådana fall att jag inte låter mig luras av tanken att de BARA uppstår ur tomma intet..;)

 

Då kanske många undrar; Ja men kosten då!? Och visst påverkar den våra kroppar i allra högsta grad! Eftersom det är just kosten som ligger till grunden för de byggstenar som bygger upp våra celler – som i sin tur påverkar våra organ, och med detta även vårt sätt att se på oss själva, andra människor och omvärlden…så skulle nog jag kunna påstå att den mat vi äter står i direkt förbindelse med vad/hur vi tänker och med detta även våra (men även andras) fysiska outcomes!

 

Sen har vi ju den massan som skyller på gener hit och dit. Och visst, det känns alltid skönt att kunna skylla ifrån sin allergi eller vad det nu kan tänkas vara för besvär man dras med, på att man är född med dåliga gener. Det är en sak om man är Född med det (förmodligen en alltför toxisk tillvaro hos det växande spädbarnet) eller om man utvecklar det med tiden. Och jag kan bara säga att Vissa har lyckligt nog befattat sig med starka gener från sina föräldrar, MEN:

 

”Genes only load the gun, diet and lifestyle pull the trigger” !!!

 

För er som kanske dras med smååkommor kanske det tom kan vara skönt att höra, eftersom det innebär att det SKULLE KUNNA finnas en enklare lösning för dig att bli frisk!!! Man kan aldrig få för mycket kunskap och jag är övertgad om att ”…There is ALWAYS a way, to make things happen…! 

”With the right Mindset you will create Magic in your Life"

Vad vi kan göra här och nu är att leva så hälsosamt och rent som vi bara kan för att ge oss själva, våra medmänniskor och barn så bra förutsättningar som möjligt för ett friskt, vitalt och harmoniskt liv!!

 ”You are the creator of your own Life”

                      NOW

Put a big smile on your face & Have the best day ever…!!!

Namaste!


/Kristina