Nu är det dax för ett av mina favorit-mellanmål - Äntligen - som jag har längtat hem bara för att få doppa sleven (...den stora) i mandelpastan och kleta på celleristix, det är bara sååå gott! Här gäller det dock att få tag i riktigt Raw mandelpasta. Skillnaden i den jmf med alla som säljs i vanlig butik är att de fröna/nötterna är rostade och resultatet blir en hårdare, mer svårsmält pasta. Det är en enorm skillnad på Raw Tahini och de du kan hitta i butik, ex Kung Markattas som ju innehåller rostade frön. Dessa går inte ens att jmf med de som är helt Raw - snacka om att vara petig och enbart kräva det bästa, OCH det är Jag i ett nötskal, haha. Vem vill gå tillbaka till någonting sämre när man en gång har testat det som är bättre!? Not me ;-)
Spana in de fantastiska nötsmören i shoppen på hemsidan http://rawfood.jetshop.se/och ha en fantastisk dag fylld av energi och magi...
Aloha!